Putkityö Jokke Oy

Myymälä

Avoinna arkisin klo 7–17


Koljalantie 1

14200 Turenki

Sijainti kartalla »

Putki­työ Jokkelta kaikki LVI-alan työt

Erilaiset LVI-alan työt pienistä hananvaihdoista kokonaisiin linjasaneerauksiin onnistuvat meiltä ammattitaidolla. Tervetuloa asiakkaaksemme!
TUTUSTU

Pienet ja suuret LVI-työt ammattitaidolla

Putkityö Jokke Oy |  Janakkala, Hämeenlinna, Lammi, Kanta-Häme

LVI-työt ovat osaamisemme ytimessä. Huolehdimme kaikista tarvittavista putkitöistä kuten pientalojen putkiremonteista. Lisäksi myymme ja asennamme erilaisia lämpöpumppuja sekä öljypolttimia talon lämmitystä varten. Myös monet muut LVI-alan työt sujuvat meiltä sovitussa aikataulussa.


Toteutamme lisäksi harvinaisempia töitä maatalouden tarpeisiin. Teemme esimerkiksi putkistojen asennus- ja korjaustöitä maatalouden tarpeisiin kuten navettoihin. Asennamme myös hakekeskuksia ja puulämmitysjärjestelmiä.


Asiakkainamme on yksityisiä kotitalouksia ja erilaisia yrityksiä. Me teemme pieniä LVI-alan huoltotöitä, ja tulemme myös isolle työmaalle. Toimimme pääasiassa Janakkalassa ja Kanta-Hämeessä, esimerkiksi Hämeenlinnan alueella.


Työn laatu ja palvelun luotettavuus ovat meille tärkeitä, ja olemme panostaneet ammattitaitoomme. Kokemusta alasta meillä on jo noin 25 vuotta. 

OTA YHTEYTTÄ

LVI-työt

Tarjoamme LVI-alan palveluita kattavasti –hananvaihdoista ja öljypoltinhuolloista kokonaisiin linjasaneerauksiin. 

LUE LISÄÄ

Putki­remontit

Putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa. Me toteutamme vaativatkin putkiremonttityöt laadukkaasti sekä ammattitaidolla. 

LUE LISÄÄ

Yhteys­tiedot

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, soita tai lähetä sähköpostia! Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. 

LUE LISÄÄ
Share by: